många långa dagar...

Ja, det blir väldigt många timmar på kontoret nu... senaste veckorna har jag kommit hit mellan 6 och 7 på mornarna, och inte kommit hem förrän på kvällen! Men det går bra, det är mycket jobb nu som ska göras ju. Idag är det plåtning på Casa Cor, ett stort arkitektur/design-event i stan. Det är en brasiliansk idé från början, och det är första året de kör i Stockholm. Själva idén är att de har fixat ett stort hus, och ett antal arkitekter/ inredningsdesigners har fått varsitt rum att  göra ett tema på. Rätt coolt faktiskt! Vi var där igår och kollade lite, och det är litegrann som att trilla in i en psykadelisk dröm med tema Martin Timell. Fast bra. :-). Ikväll är det invigningsfest, och jag och Leif ska plåta kändismingel. Känns väl inte som det mest spännande uppdraget, men det blir nog helt ok. Sen ska jag snabbt byta om och möta upp min mamma och kusin och några damer till på KB för middag - jag kommer nog lagom till desserten! Det ska däremot bli riktigt trevligt! Och håll tummarna för imorgon, klockan 9 har jag & Leif ett möte på Expert för ev samarbete med utbildning för deras kamerakunder..... spännande!!!


uppladdade batterier

Tänk vad lite det är som egentligen krävs för att man ska få lite perspektiv på saker och ting och stanna upp och andas??!! Jag har precis kommit hem från två dagar i skärgården hos Ebba, och det är påtagligt hur mycket bättre jag mår nu. Först trodde jag att jag inte skulle ha tid alls att komma ut till ön, men så ringde Ebba och tog mig i kragen, och jag hoppas lydigt på bussen till Norrtälje följande morgon. Och så bra det var att jag gjorde det!!! Jag har fått så mycket mat och mys med min Ebba så det är alldeles tokigt bra. Dessutom är det två katter därute som kommer och värmer en i knävecken på natten... inte så pjåkigt!

Nu är jag tillbaka på kontoret, fullt ös hela veckan, men efter bastu, mat och kärlek går allt så mycket lättare!

bästa natten

... på länge! Jag slocknade vid halv 10 igår.... ååååå så skönt det var. Efter en mastodont-omgång på IKEA och lite jobb på kontoret, var det dags för första yogapasset den här terminen. Tufft, intensivt, men fantastiskt skönt. Det är ju det här jag har längtat efter hela tiden! Att bara få "gå in i mig själv" i träningen, och inte prestera mot klockor och distanser. Helt underbart. Jag och Ebba nästan leviterade därifrån och på vägen hem haffade vi lite sushi - mmmmm - och sen kom jag hem, tog en lång varm dusch och somnade som ett barn. Ljuvligt! Då var det liksom inga problem att kliva upp vid strax före 06 i morse.  Nu är det en lång dag på kontoret som väntar, många bilder som ska fixas och annat, och sen blir det ett nytt yogapass ikväll... så jag hoppas på en likadan natt till sen! Bästa sortens!

tidig morgon

07:30 på kontoret igen.... Hade ett möte med en kund på morgonen nu, klockan 8, men när jag öppnar mailen nu medan jag väntar på att de ska komma, ser jag att jag har fått ett mail från kunden vid 20:30 igår kväll, som talar om att de inte kunde komma trots allt...... AAARGGHHHH! Men,  å andra sidan, så mycket jobb som jag har liggandes efter helgen, så är det nog bara en skänk från ovan att plötsligt ha två extra timmar på kontoret att jobba! Faktiskt. Och som vanligt är det morgonrutinen här på Bastugatan: kaffe, ostmacka och Bach på stereon.... mmmmm.

Helgen har varit minst sagt hektisk - i fredags hjälpte jag Ebba att servera i caféet på hennes pappas ateljé, det är ett stort hus med en massa olika konstnärer, och de hade öppet hus fredag och lördag 12-19. Och så skulle det finnas ett café såklart. Så i torsdags kväll var vi hemma hos Ebba och bakade smulpajer och sockerkakor så det stod härliga till, som vi sedan krängde hela fredagen. Tills de tog slut vill säga, och vi fick baka nytt.....! Samma sak på lördagen, Barnfotografering först, och sen 7 timmar på fötterna (igen) vilt serverandes kaffe, hallonpajer och kladdkaka.... tjo! På kvällen var vi ute ett gäng och käkade på Jimmys Steakhouse, och sen ville några vidare och dansa, men då smet jag, Ebba och Julian - vi orkade inte med prospektet att stå upp alls! Så vi gick iväg och tog en drink och snackade skit ett tag, och sen var jag och J hemma till strax efter ett.... rätt trötta. *ler* Söndag spenderades spatserande på stan i sakta mak, vi hittade nya skor till J och en vinterjacka till mig... lite konstigt att köpa den i augusti, men den var så fiiiin!

Nu är det bara en vecka kvar av Bollnäs för J, och jag längtar verkligen tills han är hemma "på riktigt". Den här veckan kommer dessutom bara blåsa förbi, fullt schema varje dag! På torsdag har vi ny kurs på kontoret, och det är en hel del som måste fixas tills dess.... Leif och J snickrade och fixade nya bord och arbetsplatser här i lördags medan jag krängde kakor, och idag ska vi bara fixa det sista med det och sen försöka flytta in lite på våra nya platser. KUL!!!

Ja, om jag skulle ta och faktiskt jobba lite nu då,  på den där extra tiden jag pratade om....! Men först, en kopp kaffe till.


skräpnätter

Vad är det för fel?? Du vet, när man lägger sig på kvällen och absolut inte kan somna? Och sen när man väl tuppar av framåt småtimmarna sover man bara oroligt och drömmer en massa konstiga saker... och vaknar stup i kvarten. Jag har haft två såna nätter nu, vilket resulterar i allt mer zombie-liknande tillvaro på dagarna - så trött!!! Idag var det ytterligare en tidig dag på kontoret, både igår och idag har jag varit här runt 7 på morgonen, kan ju lika gärna gå upp om man ändå inte sover tänker jag, och det finns ungefär en miljon saker att göra här.

Suck. Fast idag är det bara segt. Ingen lust att göra någonting, helst av allt skulle jag bara åka hem och gömma mig i soffan och kolla på film och småsova lite.... fast det är ju inte lika njutbart när man hela tiden har lite panik över allt som måste göras! Så det är bara att strama till sig, ta en kopp kaffe till och lista upp vad som ska göras idag. För om jag får gjort den listan kanske jag sover bättre inatt? Hoppas det.

fredagslycka

måste bara kort berätta - har haft bästa bröllet på länge idag!!! Världens sötaste par, i 50-årsåldern med vuxna barn, och bara såååå mycket kärlek. Grymt fint och oerhört vackert att se! Så, alldeles hög på detta ringde jag till J för att berätta, och får nästa lycko-chock - han kommer hem ikväll!!! Om typ tio minuter!!!!!!! Jag ville bara skriva av mig lite lyckorus, nu ska jag dra på mig en snygg kjol och kamma håret, för om en halvtimme har jag en het dejt här på kvartersgrekrestaurangen.... det ni!


tidig morgon

Ja, det är nåt visst med att komma in tidigt till kontoret och ha det lite för sig själv innan kollegorna snubblar in... Ok, det var inte så kul när klockan ringde 06:15, ska jag villigt erkänna, men nu när man sitter här känns det grymt värt. Stor kopp te bredvid mig, frukostmackan nästan klar och Bachs cello-konsert på stereon..... ahhhh. Skönt! Lång dag idag, är med all säkerhet kvar här till 19 ikväll eller så. Vid fyra ska jag gå på yoga hos Brigitte Grenfeldt (!!!) För er som inte vet - super hotshotfotograf i bröllopsvärlden, kan säga att hon är för fotograferna vad Grand Hotel är för hotell - så visst, det är en big deal. Tydligen har hon en instruktör som kommer till hennes studio, och undrade om jag och Juliana ville komma och prova. Kul, men känns som att det inte riktigt bara är yoga det handlar om, men vi får se. Hur som helst kommer det bli smärtsamt, har sån galen träningsvärk efter ett styrketräningspass i tisdags att det är helt löjligt. Men det är bara att bita ihop tills man blir varm, som alltid!!

favorit i repris

Idag har det varit en sån där riktigt fin söndag, soligt och vackert ute, och inga måsten i kalendern! J och jag hade en lat morgon, och sen gick vi upp till Thelins och drack kaffe och löste dagens korsord i lugn och ro... Så mysigt! Det är inte ofta man har tid till det - senast var det maj, som flitiga läsare kanske minns *ler*.

Igår var det jobb hela dagen, stort bröllop ute på Dalarö Skans! Det är verkligen en otroligt vacker plats, och vårt par var så vackra tillsammans att det riktigt strålade. Så, jag och Juliana hade fullt upp i några timmar där, och mycket bilder blev det.... säkert några tusen!! Jag ska precis ladda in dem i datorn nu, och börja rensa lite. Och tänk, när jag kom hem igår, trött men glad efter hela dagens bröllopsyra, så har J lagat en spektakulär tre-rätters middag....! Helt fantastiskt, med sparris inlindad i parmaskinka till förrätt, oxfilé med färskpotatis och sockerärtor till huvudrätt, och sen avrundades detta med färska fikon doppade i choklad..... AAARGGHHHH så gott det var!!! Helt galet. LYX!!!