snart midsommar!

Hoppla, tiden rusar förbi i vanlig ordning....! Senaste veckorna har spenderats med mycket jobb, men det känns bra och kul faktiskt. Mycket har blivit gjort, och det är inte tokstressigt. Senaste dagarna har jag jobbat extra hårt för att tömma mitt bord på saker att göra, för i eftermiddag drar jag till BOLLNÄS! Jag är där till på måndag, och hör och häpna - det kommer bli en lyxig femdagars semester utan dator!!! Vet inte när det hände sist, galet men sant. Så nu har jag gjort mitt yttersta för att leverera allt som ska levereras, redigera alla liggande bröllopsbilder så Juliana kan ta hand om beställningar medan jag är borta, och sen klockan 15 i eftermiddag stänger jag av datorn.....

Jag kommer kolla lite mail bara när jag är borta, men det finns prima datasalar på Folkhögskolan som J huserar på, så  jag har väl tänkt att gå dit en gång om dagen eller så, men i övrigt LEEEDIG. J är också ledig to-sö, så det kommer bli så lyxigt att bara lalla omkring och upptäcka Bollnäs, eller bara stanna hemma och läsa böcker. Tokmys hur som helst!

Men nu - sista rycket innan Juliana kommer och hämtar bildCD!!

hemma igen

ah, fyra dagar i Göteborg var precis vad jag behövde. Det har varit så skönt att ladda batterierna lite hemma, med god mat, familj och vänner. Jag har inte gjort så mycket alls, mest pratat och lekt med barn och simmat lite och ätit en massa - skönt! Nu är jag tillbaka i stan igen, och här hemma i Solna har vi idag 32 grader på termometern - i skuggan! Phu! Så det blir på med lilla kjolen och sandalerna, för nu ska jag strax bege mig in till stan och jaga rätt på en klänning att ha på mig imorgon...! Det ska bli jättekul med bröllop, och det känns inte omöjligt att kunna hitta nåt tjusigt idag! Ebba följer med som smakråd, så det känns skönt. Och sen ikväll kommer min älskade prins hem från Bollnäs... längtar att se honom!