längesedan

.. jag skrev här! Ja, det har varit en del att stå i den senaste tiden, men på ett bra sätt. Efter hemsidan lanserades var det dags att mailbomba alla kunder, så att vi skulle kunna skramla ihop till en första kurs - som går av stapeln idag! I förra veckan var jag i Arvika hos mormor, det var verkligen hur mysigt som helst. Massa mat, prat och promenader, oc 10 timmars sömn varje natt... kan inte klaga! I lördags var det (som det ser ut nu) säsongens sista bröllop, i Gräsmark i Värmland, en timme från Arvika ungefär. Så jag hyrde en liten Polo och brände som en tok genom skogarna - hur härligt som helst!!!! Väl framme var det ett jättefint bröllop, paret var så kära i varandra att det var en fröjd att skåda, underbart. Så det blev många vackra bilder runt om kyrkan, den ligger oerhört fint vid Rottnen, och solsken och höstguldiga skogar gjorde inte saken sämre direkt....!

lön för mödan

Så var den äntigen LIVE!!! Nya kurssidan som jag och Leif har slitit med dygnet runt senaste veckorna - då känns det helt ok att bara ligga på soffan idag och småfixa lite saker i datorn när andan faller på. Kolla själva och återkom med input, positiv som negativ, här behöver vi hjälp från er som inte är helt hemmablinda!

www.photocoaching.se

Tjohoooo!!!!

tuff dag

puh, idag känns det som senaste veckans panikjobbande har tagit ut sin rätt.... så trött och en huvudvärk som vägrar låta sig skrämmas av Alvedon. Trist! Så jag ligger fortfarande på soffan och dricker te, läser och försöker hitta lite motivation till att ta itu med allt det där jobbet som måste göras idag... SUCK. Men först ska jag vila en stund till, lite mer te brukar göra susen.

back on track baby

tjoho!!! Ingen mer förkylning! Planen gick som den skulle, i morse hoppade jag ur sängen (ok, kanske inte hoppade så mycket som kravlade) och kände mig FRISK! Härliga tider. Idag jobbar jag hemma för fullt, många bilder som ska levereras och bearbetas - och dessutom utbildningshemsidan att färdigställa. Men det känns KUL!!! Och då gör det ju inte så mycket att det är mycket att göra faktiskt. Solen skiner, tänkte jobba på nu fram till lunch och sen gå en promenad i det fina vädret efter maten, och kanske plocka upp en kaffe på Thelins på vägen tillbaka. Härlig måndag faktiskt!!!

aarrghhhh

förkylning... finns det nåt tråkigare? Särskilt den där sorten som ger en en 30% nedsättning, man har lite feber och ont i halsen, men är egentligen inte sjuk på riktigt. Den där som bara ligger och kryper och bromsar lite lagom mycket. Dumheter!!! Men, lyckligtvis, finns det bot - det heter sömn. Inatt sov jag nästan 13 timmar... och visst känns det lite bättre nu! Himla bra. Det blir en lugn dag till hemma imorgon, jobbar hemma och sen hoppas jag vara frisk nog att gå på yoga med Ebba... vore som bra det. Nåja, vi får väl se. Nu ska jag lägga mig i alla fall!