så var det snart dags

tillbaka i Götet, kom hit igår... tåget gick 0710 från Stockholm, och VARFÖR är det alltid så att jag tycker att det verkar så himla käckt att komma fram tidigt varje gång jag bokar biljetter någonstans? Och sen aldrig lyckas komma i säng förrän framåt småtimmarna dagen innan avresa? Hursomhelst, det var såklart samma visa igår, sprang upp efter några ynka timmars sömn, rafsade ihop det sista och sen i panik iväg till pendeltåget, som såklart var sent... så jag kom till centralen några minuter innan tåget till Göteborg skulle gå, men jag kom med! Glömde bara hands-free och tandborste hemma, så det måste ju betraktas som en bra sak i alla fall.

Idag ska jag och mamma åka upp till Borås, till min ena syster som har fått barn, en liten kille som kom i torsdags! Han ska heta Felix. Felix Rex. Hur bra som helst! Självklart kommer kameran att följa med, han är ju bara en vecka gammal, lilla pyret! Sen ska jag träffa min Malin.... och det ska bli ungefär HUR KUL SOM HELST!!! Sen är det dags att förbereda sig på riktigt inför helgen, bli klar med de sista dokumenten och allt sånt som ska göras. Känns kul, och lite nervöst också. Nu ska jag ta och välja ut lite bilder för printning, så jag har nåt att ta med på lördag!


Hoppla

måndag redan slut!!! Och på onsdag bär det av till Göteborg, till mys, mat och skojiga saker med Malin....! Varför är det alltid så att det är minst tusen saker att göra PRECIS innan man ska åka bort några dagar? Hur man än tror att man planerar? Helt galet. Imorgon ska jag fotografera hela dagen, först barn och sen sjukgymnaster i arbete, och dessutom hinna med lite bokföring på kontoret.... sweet jesus vad jag INTE ser fram emot det.... blä. Men det måste ju göras. Sen blir det nästan bara roliga saker i fem hela dagar, så lite svettigt kan det kanske få vara nu?

Funderar också på om jag ska ta med mig löp-prylar eller inte till Götet.... vore fint att få in lite träning, men undrar just om jag faktiskt kommer att göra det? Hmmm... får ta mig en match med samvetet tror jag.

himmel vad det går fort

har du någonsin känslan av att inte riktigt veta vart tiden tar vägen? Jag tycker att det händer nästan varje dag, speciellt på jobbet. Den här veckan har jag kommit till kontoret pass 7 varje dag, och rätt vad det är så är klockan halv 4 och jag kan inte begripa var alla de timmarna tog vägen! Visst har man hunnit jobba en del, och faktiskt inte Facebookat, men ändå så bara rinner tiden iväg.... galet. Men, jag jobbar på det, att faktiskt inte förlora mig i olika saker utan bolla lite mer.... se om det funkar. Idag ligger det en diger lista på mitt bord, så det är väl bäst att jag hoppar igång med den - första koppen kaffe är precis upphälld och står ångande på bordet, och nu är första punkten att skriva ett kontrakt med en bröllopskund. Tjipp!

am I lucky or what....

Julian och jag hade en liten photoshoot i Hagaparken i lördags, jag hade varit där och fotat en kund..... så vi passade på att leka lite, njuta av av solen och varandra! Mmmm... vilken kille jag har.

                    image6


ojoj...

så har jag slagit till då.... ny dator beställd! En stationär iMac till kontoret.... mmmmm..... sjukt liten sexig apparat som förhoppningsvis levereras redan i veckan, tillsammans med Photoshop CS3.... ojojoj. Mycket pengar har det kostat, men ack så värt det känns! Bara att slippa släpa min bärbara dator till kontoret varje dag kommer vara en skön omväxling, för att inte tala om att plötsligt ha 24 tums skärm att jobba på....! Härligt! Förutom shoppinghysteri har det varit en mysig helg, med en del kalas och ännu mera "down-time". Igår var det födelsedagskalas för en vän, och det blev lite senare än väntat.... tror klockan var närmare 02 när jag steg in i taxin. Men roligt var det! Ikväll har jag tagit mig i kragen och lagat matlåde-mat, tacopaj för ett helt regemente! Inte helt säker att jag har lyckats lika bra som Ebba brukar göra,  men förhoppningsvis är den inte helt oätlig. *ler*