jajemensan!

shit vad härligt det känns när man har genomlidit de där första hemskt långa och tråååååkiga träningspassen! De där innan kroppen har fattat vad som pågår, när allt bara gör ont och är otrevligt i största allmänhet. Men NO MORE!!! Igår var det styrketräning, och idag riktigt trivs jag med träningvärken... mmmmm. Imorgon kommer det vara värre.... och då blir det ett löp-pass. Då blir benen glada.

Plus att det är det enda sättet att orka sitta framför datorn 13-14 timmar om dagen. Som jag kommer att göra de närmaste veckorna. Mycket jobb. Och härligt är det!


vår i luften

jag älskar verkligen när det börjar bli sådär riktigt sommarlummigt och grönt ute!! Jag blir liksom alldeles sprallig och glad då, och har svårt att sitta still och jobba, vill bara vara ute!!! Igår sprang vi en vända, bara 3 km och sen lite intervaller i backe efter det... skönt att bara komma igång lite igen! Imorgon blir det en ny tur, troligen lite längre, kanske en skön runda runt Kungsholmen, det ska vara en mil ungefär. Kul ska det bli i alla fall! Det är så härligt att vara ute och springa med Julian, man håller ett lagom "prat-tempo" och har bara kul... och leker lite ibland!

Nä, om man skulle bara ta en liten, liten promenad bort längs Norr Mälarstrand till Stadshuset kanske... bara för att det är så skööönt..... Har jag nämnt hur mycket jag gillar att bo i stan??? LOVE IT LOVE IT LOVE IT!!! Allt är så nära. Utan att låta och vara stökigt. Helt ultimat.

ny kärlek

ja, vad ska man säga... Island. Island är fantastiskt. Helt magiskt underbart annorlunda spännande intensivt roligt och beroendeframkallande! Jag hade svårt att åka hem idag och det berodde inte bara på att det är tråkigt att vinka adjö till Ebba... utan även vemodigt att lämna vackra vilda vulkaniska islandet... men jag kommer tillbaka, var så säker! Dagarna med Ebba har varit helt ljuvliga, mycket vila och promenader och bad... eftersom alla bad har varma utomhuspooler, så är det inga problem att ligga i bikini i aprilsolen! Det känns verkligen galet lyxigt, att ligga och sola och guppa omkring i varmt vatten, alldeles ledig och glad... och avslappnad och nöjd med allt. Det går lite liksom inte att stressa upp sig ens om man försöker!