fredag

tänk att idag känns det som en riktig fredags-fredag. Du vet, en sån där när man kanske rentav går från jobbet vid halv 4 eller så, och knappt ens kommer tänka på jobb på hela kvällen. Jag har varit vilse i dagarna så länge nu, det blir lätt så när alla dagar är arbetsdagar. Men inte nu i  helgen! Ikväll ska jag bowla med Ebba och några till från Securitas, och imorgon är jag LEEEDIG... planerar att sova ikapp mig en del, och sen blir det middag med några av Julians kompisar på kvällen. Sen är det en hel ledig dag till!!! SÖndag!!!! Känns galet lyxigt, och jag ska verkligen försöka skärpa mig och faktiskt njuta av helgen.

Så, allt jag ville säga var väl egentligen - GLAD FREDAG!

redan söndag

Jaha, så var den helgen redan slut! Tyckte att det nyss var torsdag och allt det där som skulle göras innan måndag, tja, det var ju låååångt kvar till dess? Eller? Shit. Nu sitter man här, och fixar så mycket man hinner innan det blir läggdags, det borde bli åtminstone 6 timmars jobb till. Annars har helgen varit rätt bra, lugn fredag och bröllops-lördag, och idag har vi tvättat och storhandlat!

Veckan som kommer ser intensiv ut redan i kalendern, med ledsamheter som begravning på tisdag. Däremot innebär det att mina föräldrar kommer upp till Stockholm några dagar! Det ska bli mysigt att få träffa dem lite, det blir ju inte så ofta. Februari ser ut att bli en bra månad så till vida - föräldrar nu, nästa vecka kommer min älskade Malin och hälsar på mig i 3 lyxiga dagar, och sen åker jag till mormor några dagar innan det blir mars. Känns härligt!

har som inte hunnit

skriva här på länge! Det har varit oerhört intensivt på jobbet se senaste veckorna, med bokslut, årsbudget och in emellan det fullt med plåtningar! Dock är det fantastiskt roligt, men lämnar inte så mycket tid till att uppdatera bloggen...! En förkylning har kommit och gått, skakade av mig det sista igår tror jag, så nu är det dags att ta tag i träningen i veckan. Kul! I helgen som gick har det plåtats en massa mode, två klädkollektioner minsann. Dessutom överraskade Ebba med opera-biljetter.... i lördags avnjöt vi sista delen i Ringen, Ragnarök! Oerhört pampigt och härligt att se, även om Siegfried inte var sig riktigt lik från de andra delarna *ler*. Dock blir man ju lite mör efter knappa 6 timmar Wagner, så efteråt smög vi hem till Ebbas syster Lova och drack te och kollade på ett inspelat avsnitt av Bones. Perfekt avslutning på dagen!

Nu är kaffet precis klart, dags att ta itu med dagens arbete... en hel del bilder och desto mer mail/formalia/korrespondens/fakturering.