sommarvärme

Ja, då var det gjort! I fredags gick det av stapeln, första skälvande nedklivandet i havet... i 30-gradig värme i luften och sol, går det rätt bra även om vattnet bara är 15-16 grader.... Härligt! Jag och Julian var ute på Fjäderholmarna och solade och läste bok och badade hela dagen, så fantastiskt skönt. Igår var det bröllop hela dagen, och på kvällen var vi på examensmottagning för en av Julians kursare. Jättekul, god mat och jättetrevliga människor, som det ska vara! Idag blir det lite mer jobb, måste rensa lite och bearbeta några stycken av gårdagens bilder. Ska bli kul!

jippieee!!

Så känns det i magen när ett jobb går riktigt jävla tokbra! Det har varit en intensiv helg, bröllop igår och barn-mode idag. Bröllopet igår var alldeles underbart, dock väldigt nervöst - det var en oerhört duktig fotografkollega som skulle gifta sig, tillika Fotosidans grundare....! Det gick jättebra, David och hans vackra Anna var jättehärliga och avslappnade tillsammans, så kul att se!

Dessutom gick plåtningen idag superbra! Det var en helt ny klädkollektion för barn, ett nytt svenskt märke som kommer lanseras i augusti. Grymt fina plagg, coola designer-tjejer och modellerna ska vi inte ens prata om... 22 barn i åldrarna 4-12... samtliga helt fantastiska! Glada, spontana, påhittiga och nyfikna och villiga att vara med på allt! Helt klart ett drömläge som fotograf. Det är nästan så jag önskar att jag kunde få träffa alla de här människorna varje söndag, bara för att de gör mig så GLAAAAAAD!!!!!