måndag

Ja, måndag men ändå lördag! Valborgsmässoafton... tror inte det kommer att vara så mycket partaj idag, det blir nog mest mys hemma faktiskt. Jag startade dagen på kontoret 8:00 med Leif, bra möte om utbildning och annat som ska göras klart.

Helgen var fin.... lite hektisk lördag med mycket som skulle göras, tvätt/städ/träning - ja, jag klämde in ett intensivpass på Friskis på eftermiddagen! Himmel, intensiv var bara förnamnet... tror jag håller mig till medel ett tag till.... men det var rätt kul. Särskilt när man får lite belöning genom att promenera hem till Ebba och äta middag och kolla på film! Söndag - sovmorgon till 9! Lycka. Träningsvärk till trots så blev det en liten löprunda igår - 4 kilometer terräng. Känns som en lagom första nosning på löpskorna efter alldeles för många veckors vila. Idag tänker jag låta min värkande kropp vila, och istället skicka in deklarationen, svara på mail och fixa lite andra administrativa saker med jobbet. Men om vädret håller i sig - soligt och lagom svalt - så kan det nog bli en liten löptur imorgon! Vi får se hur det känns. Glad Valborg!!

redan torsdag

herregud vad snabbt denna veckan har gått! Helt galet. Ingen träning har hunnits med, men däremot två uteserveringskvällar efter jobbet... så det kanske går på ett ut! Det var så ljuvligt att sitta på Flyt, en båt som ligger vid Gamla Stan, och dricka dagens och prata strunt i solsken och ljummen bris.... aahhh..... Det var nog för varmt att springa ändå, tror ni inte? Och synd på solskenet att sitta inne på Friskis och svettas! Nä, men allvarligt, ska ta tag i detta på fredag, hoppas jag... i alla fall blir det träning lördag och söndag, vore bra med tre pass denna veckan också - men två är ju bättre än inget! *ler* Imorgon ska jag på nån sorts Photo Event Award på Café Opera med jobbet, ska bli ganska kul. Det är bara en kortis, sen blir det middag med Julians pappa som är uppe två dagar i Stockholm! Himla bra att vi just för tillfället har ett gästrum - dvs min gamla lägenhet - där står ju nästan bara en säng och lite böcker. Känns ju bra om man kan få lite användning för den när jag ändå betalar maj ut - några andra som är intresserade???

Nu har det strax laddat färdigt - håller på att skicka bilder till en tidning och ladda upp bilder till deras FTP, och det tar en stund.... sen är det tillbaka till kontoret!

ny vecka

tror du det blev någon löprunda i lördags eller? Neeeej.... ingen ork till det alls faktiskt. Däremot klämde jag in ett boxningspass igår kväll - RÄTT mör nu kan jag säga.... jobbigt att slåss. Dessutom har det RÖJTS hemma i helgen, det har rensats ut 6 stycken svarta sopsäckar fulla med kläder och annan textil - och nästan allt från J:s garderob - hallåja? Helt galet hur mycket kläder han har, min garderob kan liksom inte ens tävla....! And that's saying something. Hur som helst, en mängd helt vansinniga åttiotalsplagg och annat märkligt har förpassats till livet efter detta, och in i garderoben har vi istället petat in mina små kläder - känns fint! Det blir mer och mer hemma här på sjätte våningen.

Idag har det varit en lång dag på kontoret, jag och Leif har bearbetat bilder från i lördags och skrivit ihop lite texter och liknande. Himla bra. Nu saknas bara fungerande uppkoppling för att jag ska kunna jobba "på riktigt" där, lite tomt när man inte kan kolla mail - men samtidigt bra att kunna jobba ostört i datorn. Nu är det dags för lite mailande, sen ska det lagas middag - det blir köttfärssås idag!

å en sak till - vårt bolagsnummer blev klart idag!! Nu finns vi - More Than Words PhotoDesign AB!!!

lördag

Ja, klockan är strax 12, i köket står min prins och lagar lunch för fulla muggar! Jag har precis kommit hem från fotografering på morgonen, en liten familj på Banérgatan. Vi var ute i parken och lekte lite, men till slut fick de isiga vindarna övertaget och vi gick in igen. Kommer våren snart tro? Det ser så himla fint och soligt ute, skir grönska utanför fönstret, men det är bara 7 grader på termometern... och den är inte ens vindkänslig.

Det pratades om träning idag igen, eventuellt en löprunda i solskenet kändes ju som en jättebra idé i morse, men det får nog bli lite springa på Friskis löpband istället. Ja, träningsvärken från i torsdags sitter i, men det gör bara ont i överkroppen - då borde ju gå fint att springa lite? Eller hur? hahaha, får se hur det går.

Nytt pass

ojoj, idag var det nytt träningspass... 75 minuter boxning på Friskis - å nu var man inte så kaxig längre! Herregud. Det är bara skakningar kvar i mig nu, men det är inte helt oangenämt faktiskt. Det har varit en fin dag idag, trots ynka 4 grader på termometern och hagelskurar, för jag har dels jobbat undan en massa gammalt skräp som legat över mig, och dessutom kramats med en tokigt söt liten Leo Freudenthal, 10 dagar gammal..... ojojoj. Fina bilder blev det också, tror jag minsann! Imorgon ska jag fota en trebarnsfamilj i Sollentuna, och sen in till KONTORET (håller på att vänjer mig fortfarande) för att fixa en bild till våra nya visitkort. Kul!

första träningspasset

ja, jo... nu var det gjort! igår eftermiddag höll jag mig verkligen till planen och gick på spinning - jäklar vad kul det var att vara tillbaka i sadeln! Ok, inte lika uthållig som tidigare, visst har jag tappat en del... men nog är jag kvar på banan alltid! Så nu gäller det, tre pass i veckan är det tänkt. Ska sägas att det är skönt att det bara är måndag än så länge! Nu ska jag fika lite med Madde som har tentat idag, och sen blir det middag och mys hemma hos Ebba - som också har tentat idag! Själv var jag uppe tidigt och plåtade en utbildning för OKQ8, så nu tänker jag unna mig en ledig eftermiddag och kväll - sådetså!

solskenssöndag

Lat söndag i solskenet idag... igår var det möhippa för min del, och efter en massa vin och mat kom J och hämtade mig, och idag blev det sovmorgon ända till 9:30! Kan knappt minnas när jag sov så länge sist. Helt underbart. Sen blev det te och frukost på den soliga balkongen, och sen en promenad till Thelins och en kopp kaffe tillsammans med dagens korsord. Jättemysigt!

Känns så lyxigt att få bara sitta och njuta av solskenet och varma vindar en stund efter en minst sagt hektisk vecka. Hela golvet på kontoret är nu målat, det har plåtats en del, och det har bearbetats bilder. Ja, det låter inte som så mycket, men tro mig - tiden går åt! Idag ska jag fixa bilder, och sen i eftermiddag blir det spinning.... huga. Första träningspasset efter en dryg månads sjukdom och allmänt slapperi, det kommer att kännas. Men samtidigt ska det bli skönt att komma igång, jag ska verkligen försöka hålla igång med tre pass i veckan nu framöver, det vore bra. Även om de första veckorna kommer att vara dödens tråkiga, man har tappat kondition och styrka men det är bara att skita i det och kämpa vidare. Får bra peppning av J, så det hjälper ju.

Nä, nu ska jag jobba lite, barnbilder som väntar.....