bring on the skirts

för nu jäklar har hon handlat sig stövlar!! Två par urläckra stövlar, olika höga i pälsfodrad mocca.... mmmm I like. I lördags införskaffades dessa ljuvliga ting, lönehelg och halva (läs HELA) Stockholm (och södertälje förmodligen) till trots. Herrejisses vad med folk det var överallt! Men även om jag inte hittade några klänningar eller kjolar, så har jag nu tuffaste skodonen i stan - ny jakt på nåt att ha till dem inleds troligen onsdag - någon som har tips på var? Jag och A-linjemodet är ju inte riktigt kompisar - tenderar att se ut som en gravid dvärg - men men nya snygga klackar kanske det går ändå? Gravid dvärg med sjutusan till långa läckra spiror?? *skrattar* Vi får väl se!

Nu ska jag strax studsa iväg och träffa Ninni över lite mat och vin, flickan har ju fyllt 25 och allt... och det var ju själva den så typiskt att just den dagen JUST JAG bestämmer mig för att ha på mig kort kjol och stövlar så är det 5 minusgrader.... men man är väl tuff? Dessutom köpte jag en liten söt mössa i helgen också, så det hjälper ju!


on speaking terms again

Ja, det är ju inte fantastiskt, men nu är jag tillbaka i det där sexigt hesa röstläget istället som det var i torsdags (Bonnie Tyler på crack). Så det får man ju se som en seger! Jag var och jobbade igår, en barnfamilj som skulle plåtas i Spånga. Det gick jättebra, även om de båda systrarna (2 år resp 6 mån) såg lite fundersamma ut när jag försökte skoja med dem och rösten sprack hela tiden - ska den låta så?

Det har shoppats en del på Stadium i helgen också -Ebba har utrustats med bräda, boots och bindningar och jag med ett par sprillans nya Salomonpjäxor! Helt underbart, nu är vi båda kittade och klara för vinterns äventyr. Jag ska bara komplettera med ett par skidbyxor också, mina gamla ärvda Burton-brallor har sett sina bästa dagar. Jag kom fram till att mina pjäxor är tio år gamla... det fanns ju inte ens carvingskidor då!!!! Så nu har jag ett par läckra hi-tech pjäxor som ska vara hårda nog att klara det mesta jag kastar på dem. Känns grymt kul, och jag längtar verkligen att ta ut dem och känna hur de känns!

Idag är det exakt en månad kvar.... den 18 december (ja, precis rätt dag!) drar jag och Ebba upp till Åre.... och jag kommer inte hem igen förrän den 7 januari, lagom till Julians examen!

hemma å sjuk

jahapp, så var det dags igen. Och den här gången UTAN RÖST!! Ni förstår ju att det är ett helt främmande tillstånd att plötsligt inte kunna prataprataprata!!!! Helt vansinnigt känns det, och jag försöker undvika telefonen idag... allt som hörs är ju bara en liten viskning som spricker ibland... trist! Hoppas att det blir bättre tills imorgon, har en plåtning då. I övrigt mår jag ganska bra, bara lite förkylning sådär men herregud hur jag låter! Pappa ringde idag, och han bara skrattade åt mig. Juliana samma sak. Så visst underhållningsvärde verkar det ha i alla fall!

Idag är jag således hemma och jobbar, med raggsockar på och massvis med te... kanske ska prova på lite ingefärsavkok också, jag vet att det är vad Ebba skulle råda mig till. Kan väl säga att jag nås säkrast på mailen idag då? *ler*

det är fint i Budapest...

även när det regnar! Vi har precis kommit hem från en tredagars toklyxig vistelse i Budapest. Helt fantastiskt! Vi har firat Julians pappas födelsedag, och det med besked. Hur mycket mat och mys och härligheter som helst, trots lite grått väder. Nu är det ganska skönt att vara hemma igen, och idag hände en ganska märklig sak... när jag öppnade datorn för att jobba lite på eftermiddagen, fann jag att jag inte hade nåt att göra!!! Inga bilder som väntade, inga leveranser att stressa iväg med,  bara nåt enstaka mail jag skulle svara på. Känns bra med ovant och konstigt! Men det är ganska bra, i veckan är det plåtningar varje dag, så då vill det till att datorn är tom på gamla bilder. Nu väntar jag bara på att beställiningarna ska rulla in, och helst bli klar med alltsammans runt Lucia.... så en månad av intensivt arbete, sen väntar lugn och ro..... till fjälls, no less!

Nä, om man skulle ta och hälla upp en kopp te till och göra.... tja, ingenting faktiskt.

aahhh.... söndag

ja, redan söndag! Men det har varit en bra helg, som verkligen behövdes efter en klart späckad vecka. I fredags kröp jag hem till Ebba efter jobbet och åt mat och tittade mest på tv... jag och Ebba ihopkrullade i soffan, bara massa mys... helt lagom en fredagkväll! Lördagen var däremot mer aktiv, efter lite sovmorgon var det spinning på Friskis och dessutom lite styrketräning på det! Sedan hem, lagom till tvätttiden, och sen rensades det och fixades i lägenheten - och sen på kvällen blev det bio i Råsunda. Vi såg Elisabeth, och den var faktiskt bra! Jag gillade hur Cate Blanchett hade mognat i sin roll som drotning Elisabeth I, om än hon inte såg ut som den 50-åriga kvinna hon skulle spela...! Hur som helst, klart sevärt om än inte en biorulle kanske.

Idag har det varit lite lugnare, långsam start och brunch med Ebba, sen lite shopping (nytt duschdraperi!!) och sen hem och jobba lite, och nu har vi precis kommit hem från middag med Julians pappa som är i stan. Jättemysigt! Nu är det inte så mycket kvar av söndagkvällen och det börjar bli dags att bädda upp sängen och kanske läsa lite bok innan jag somnar. Så får det bli! Imorgon är det full dag på kontoret, med coaching klockan 10-12 och bildbearbetning resten. Kul!

jubel och fanfarer

ungefär så kul har det varit helgen i Göteborg!!! Helt fantastiskt. Har inte hunnit skriva här än, och hinner inte nu heller... men har mycket att säga! *ler* det var en hel del jobb att ta tag i när jag kom hem, så det har varit stadiga 15-timmarsdagar sen i måndags.... phu! Men snart är jag ikapp, så det känns bra... nu är det dags att hoppa ut genom dörren, plåtning i stan om en timme!