tillbaka på jobbet

Första tidiga morgonen på kontoret.... bara jag här ännu, och kaffet har precis runnit igenom! Känns skönt och kul att vara tillbaka på jobbet, det är mycket att ta tag i men jag har verkligen fått vila ordentligt på semestern. Egentligen var första dagen igår, men den ägnades mest åt att ta hand om en massa mail och rensa maillådan - 2000 gamla meddelanden som bara ligger och tar plats....! Huga vad trist det är att rensa mail.

J är också tillbaka i Bollnäs och jobbar, det känns trist och ovan att han är så långt borta när man umgåtts så intensivt i två veckor! Men jag vänjer mig såklart - och redan på fredag kommer han hem för helgvisit! Himla bra. I helgen fick vi röjt en del hemma, kastat ut massa skräp man har samlat på sig (PRYLAR), och inhandlat nytt sofflöverdrag och kuddar och lite lådor till alla pennor, gem, tejp och annat jox man har liggandes. Så nu är det så fint hemma!!!!!

Nä, jobb var det.... kanske ska ta och hugga tag i det då.... *ler* Good to be back!!!!

pit stop

jajedå, hemma från en helt fantastisk vecka i Grekland!! Sol, salta bad, mat och sooova.... och hur mycket kärlek som helst. Det har verkligen varit helt underbart, allt som vi hade önskat och lite till. Nu är jag hemma i knappt 30 minuter till, sen går tåget till Uddevalla, och därifrån ska det besökas lite Arvika och annat under veckan - hemma i stockholm igen på lördag. Kom hem igår vid 17-tiden (efter att ha rest sen 0400 lördag morgon), hann precis tvätta lite, käka, packa om, och sen kom Ebba hem från 2 veckor i Ljusdal - så då åkte jag in till Centralen och mötte henne inatt vid kvart i tolv. Måste ju hinna gosa lite och kramas innan jag sticker igen! *ler* Kom hem vid 3 (tack söta Ebba för allt), upp igen vid 7, fixa det sista hemma, och nu är det 3 ljuva timmar slummer som väntar på tåget...... ahhhhh.

Nu drar semester vol. 2 igång....!

resan bokad!

Ja, nu är ÄNTLIGEN den där sista-minuten till sol och bad som jag har pratat så mycket om bokad! Det har varit några turer om vart och hur och svårt att välja land, men nu är det bestämt: det blir Grekland, det blir Poros, och vi drar på lördag 14! Mer om Poros finns här . Det känns som ett bra beslut, lagom lugnt och lagom mycket att göra. J och jag blev lite nervösa, för under tiden vi kollade på en del andra resor, så sa det bara POPP!! och så var de borta! Jag pratade med Malin om detta tidigare idag, och hon hade rätt - folk bokar som tokiga när det utlovas regn här hemma! Sådär, då är det bara en veckas jobb kvar... sen kommer J på torsdag kväll, och då börjar semestern.... hinner precis packa om och fixa hemma innan avresa. Tjohoooo!!!

tiden går

Himmel, nu var det längesen jag hade tid att skriva... I Bollnäs har jag varit, 4 ljuvligt lata dagar med min prins som mest rörde sig runt sovmorgon, promenader, god mat, film och böcker. För att inte tala om vår midsommarpicnic, med jordgubbar och rosé i solskenet vid sjön... det var så härligt att bara ligga i solen och läsa och prata och sen bada lite. Helt underbart! Ingen dator var med i väskan, och det är ju märkligt - man kan tydligen leva ändå. Däremot köpte jag tidningen MacWorld för att läsa på tåget hem, och bara efter några sidor började det klia i fingrarna för att komma hem och leka med datorn.... knäpp som man är.

Senaste veckan har blåst förbi i ett huj, tre barnplåtningar och ett bröllop, så nu väntar jag ivrigt på att budet från TNT ska komma med min nya hårddisk som jag har köpt.... min stackars dator är RÄTT full kan man säga! Denna veckan är lite bättre, dagarna kommer gå till att fixa bilderna som jag har plåtat, och övningsköra med Ebba, men jag ska inte plocka upp kameran förrän nästa lördag! Då är det årets bröllopshelg - 070707 - och det blir en heldag tillsammans med ett jättegulligt amerikanskt/svenskt par.

Och sen är det bara en vecka tills J kommer hem.... härligt.