aahhh.... söndag

ja, redan söndag! Men det har varit en bra helg, som verkligen behövdes efter en klart späckad vecka. I fredags kröp jag hem till Ebba efter jobbet och åt mat och tittade mest på tv... jag och Ebba ihopkrullade i soffan, bara massa mys... helt lagom en fredagkväll! Lördagen var däremot mer aktiv, efter lite sovmorgon var det spinning på Friskis och dessutom lite styrketräning på det! Sedan hem, lagom till tvätttiden, och sen rensades det och fixades i lägenheten - och sen på kvällen blev det bio i Råsunda. Vi såg Elisabeth, och den var faktiskt bra! Jag gillade hur Cate Blanchett hade mognat i sin roll som drotning Elisabeth I, om än hon inte såg ut som den 50-åriga kvinna hon skulle spela...! Hur som helst, klart sevärt om än inte en biorulle kanske.

Idag har det varit lite lugnare, långsam start och brunch med Ebba, sen lite shopping (nytt duschdraperi!!) och sen hem och jobba lite, och nu har vi precis kommit hem från middag med Julians pappa som är i stan. Jättemysigt! Nu är det inte så mycket kvar av söndagkvällen och det börjar bli dags att bädda upp sängen och kanske läsa lite bok innan jag somnar. Så får det bli! Imorgon är det full dag på kontoret, med coaching klockan 10-12 och bildbearbetning resten. Kul!

Kommentarer
Postat av: Malin

kanske en film att se när den går att hyra då... hinner ju aldrig gå på bio ju! har du kikat något på det du fick med dig hem från göteborg? tänkte på papper och annat... *ler* kram!

Postat av: Malin

hoppas ni får en fin helg i Budapest *kramar*

2007-11-09 @ 07:33:02
URL: http://mallafors.blogg.se
Postat av: Eskilsarah

Very nice site. I must say that I am impressed. Keep up the good work.

2009-01-30 @ 08:15:13
URL: http://eskilsarah.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback