sjuk... igen

jaha, då var det klippt igen. Har varit hemma igår och idag, blev sjuk i helgen. Matt, svimmig och kräksig, men det är bättre nu, mest lite ostadigt på benen och ingen ork. Men det känns ändå rätt ok när man får ligga i en mysig soffa och läsa jättebra bok! Sara Gruen - Water for Elephants . Helt fantastisk, lågmäld berättelse som utspelar sig i en kringresande circus, mitt i trettiotalets depressions-Amerika. Verkligen vacker, sorglig, mänsklig och underbar, allt i ett.

Oh, kan även tipsa om en annan lite goding jag läste för ett tag sen: Mohsin Hamid - The Reluctant Fundamentalist. Liten kortis på knappt 200 sidor som egentligen är en monolog från några timmar i Lahore, en man som berättar om sitt liv. Snygg och sparsmakad. Och om ni inte läst Gavalda - Tillsammans är man mindre ensam, GÖR DET... bara gör det. Läste den på väg hem från Arvika, kan säga att fyra timmar har aldrig gått så fort! Har precis hyrt filmen, ska bli spännande att se vad de har gjort av boken.

Vi flyttade i helgen, det mesta i alla fall, så numer bor vi i Ebbas lägenhet på Kungsholmen. Mycket bra! Synd bara att Ebba inte är här, saknar henne som en tok trots att hon bara varit borta i två dagar... men hon verkar ha det bra på Island. Längtar att åka dit och hälsa på henne!

Kommentarer
Postat av: malin

men hjärtat... hur är det MED dig? din stackare... hur gör ni till helgen -
avvaktar lite kanske? krya på dig! och jag kan bara hålla med, "tillsammans är man mindre ensam" är en
fantastiskt bra bok!!!!! *kramar*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback