så var det gjort!

Det första, outsägligt motiga träningspasset det här året. Vilken pärs det var. Inte själva passet i sig, faktiskt, utan det jobbigaste var att faktiskt ta sig i kragen och pallra sig iväg... och inte fastna i "hinner inte", "orkar inte", "kan inte" eller nån av deras kompisar. Urk. Men till slut brottade jag ner dem allihopa och studsade runt i en timme på Friskis. Skönt!

Annars är det bra, Malin var här och det var alldeles fantastiskt, massa mys och prat och kärlek, saknar den flickan nåt alldeles enormt... varje dag.... Flyttplanerna börjar ta form, som det ser ut nu blir det helgen 30 mars!!! Ebba drar redan den 15, och sen är det påsk i Uddevalla, och sen efter det blir det FLYTT!!!!! En hel fantastisk lägenhet med KÖK!!! Himmel vilken lycka. Kan inte riktigt fatta att det är sant än!

Kommentarer
Postat av: malin

åhhh gumman... jag saknar dig också... det var helt fantastiskt att vara hos dig några dagar, så kul att kunna UMGÅS ordentligt :) men vi ses väl snart igen då, kanske vi får bjuda på middag? lycka till med flytten, det kommer att bli helt underbart för er *kramar*

Postat av: Helene

Grymt, ett kök är ni värda! Vart ligger denna fantastiska lägenhet? Mången kram

2008-03-11 @ 11:41:10
URL: http://helene.hjelmvik.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback