frisyr

jaha, då var man hemkommen från frisören - vad tycks?

image5

Slingad och klippt, och vips ser man ut som folk igen. Bilden tagen av J nu ikväll, innan vi stack ut på en 7 km löprunda. Kändes skönt i benen, men det var väldigt skönt att komma hem till soffan igen....! Eftersom SAS strejkar, så blir det inget Karlskrona imorgon, men det känns ärligt talat rätt skönt - plötsligt har jag en hel extra dag att klura ut vad jag ska säga på måndag kväll!!!

Kommentarer
Postat av: maria rex

du är skit snygg syrran .Det var värst vad du tränar,läste att du kommer tilll gbg vad ska du göra där ?Jobbar du med en killle nu ? Har du fotat några roliga kändisar?jag mailar min adress när jag har frågat Anders om den.ha det så bra ! Förresten jag vet att jag har glömt komma punkt frågetecken och stor bokstav ,hoppas att du kan läsa detta ändå! kramis syrran

2007-05-26 @ 15:06:02
Postat av: Malin

du är underbart snygg! ser att min kommentar (som jag skrev när jag rusat hit efter att du frågat om bilden i bloggen) inte fastnat... men du vet ju att jag kollade - vi "pratade" ju *ler* saknar dig och längtar till nästa vecka då vi ses! du bor väl här? *hoppas* kramkram!

Postat av: Junitjej

Jättesnygg frisyr! Den klär dig!

2007-07-29 @ 08:14:45
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback