oj en sån helg

Ja, himmel.... det har varit en fantastiskt skön helg faktiskt. J fyllde år i lördags, så det har firats ordenligt! Det började med mysfrukost hemma på lördag morgon, och sen åkte vi in till stan och åt lunch och kikade på två foto-utställningar på Kulturhuset - Sally Mann och Astrid LIndgren. Sen bar det av till Mariatorget... för i present fick J en övernattning på Hotel Rival! Vi kom dit vid 3-tiden, fick vårt rum och hade gott om tid att ta det lugnt och fixa i ordning oss för kvällen. Vi åt middag på Bistro Sûd som var helt underbar, det var musslor, renkalvar och creme bruléer som avlöste varandra i en strid ström!

Sedan åkte vi till Bara Vi på Skånegatan, där vi mötte upp en gäng av J:s vänner och pratade och hade roligt till sena natten.... sen var det rätt skönt att kliva in i en taxi och åka till svala hotellakan.....! Söndag inleddes med hotellfrukost av stora mått, och sen gick vi en lång promenad på Söder i vårsolen, vilt pratandes. Vi hittade till och med lite lä, och satte oss ner med varsin kaffe. Så skönt, och det känns helt ok att den här veckan är fullspäckad med jobb - kan ju inte gnälla heller! Nu ska jag strax åka till Juliana och hämta hennes bil. Hon drar till Brasilien i tre veckor idag, och jag ska vara bilvakt - känns RÄTT ok! Såklart ska jag redan i eftermiddag ta en tur till IKEA - detta shoppingparadis på jorden...

Kommentarer
Postat av: malin

*skrattar* hoppas du inte handlar ihjäl dig på Ikea... vet ju hur lätt det är.... låter som en underbar helg!!! hoppas nu att din vecka blir bra, lite lagom hektisk.... *kram* du, jag behöver lite råd by the way... talking camera... hörs sötis??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback